Installatie, renovatie en onderhoud van centrale verwarming

Het plaatsen van centrale verwarming in Boom is onmisbaar in elk renovatieproject. Een goede installatie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in uw pand. In de meeste gevallen zorgt het ook voor warm sanitair water. Met Stefan Brants sanitair en CV vindt u een op en top professional.

Soorten verwarmingstoestellen

De manier waarop uw woning wordt verwarmd, heeft een grote impact op de kostprijs en het comfortgevoel. Welke centrale verwarming u moet kiezen, zal afhangen van de gewenste centrale verwarming-ketel en de verwarmingstoestellen.

  • Verwarmingsketels
  • Waterverwarmer
  • Boilers (géén zonneboilers)
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Collectors

Onderhoud

Voor een goede en efficiënte werking van de verwarmingsketel is een goed onderhoud noodzakelijk. Wanneer u dit niet laat doen, zal naast het lagere rendement dit ook schadelijke gevolgen voor uw gezondheid veroorzaken. Dit is het allemaal niet waard, neem dus contact met ons op voor een onderhoud.

Verwarmingspremie

Wanneer de winter in aantocht is, is het het moment om stookolie of gas aan te kopen. Personen en gezinnen met een laag inkomen, met een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit of personen die in schuldbemiddeling zitten, kunnen hiervoor een toelage krijgen. Wij begeleiden en helpen u bij de aanvraag.

Contact

Bij uw keuze voor de plaatsing van centrale verwarming in de regio van Boom zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met u kijken we voor de meeste efficiënte verwarming, rekeninghoudend met uw pand, behoefte en budget. Nadien wordt de installatie voor u vlekkeloos uitgevoerd. Bel voor een afspraak.