Stefan Brants sanitair en CV, uw ervaren loodgieter in Boom

Stefan Brants sanitair en CV is uw loodgieter in Boom voor het uitvoeren van alle algemene loodwerken. Een lekkende kraan, kapotte dakgoot of slecht doorspoelend toilet. We komen langs voor vernieuwingen en (dringende) reparaties. Eén telefoontje volstaat voor een snelle en constructieve oplossing.

Plaatsing, installatie en onderhoud van volgende zaken

  • Kranen
  • Sifons
  • Water- en afvoerleidingen
  • Toiletten
  • Lavabo’s

Na verloop van jaren is uw badkamer, toilet of keuken toe aan een make-over. Laat uw loodgieterij over aan onze vakmensen. Niet alleen voor herstellingen, maar ook voor onderhoud en installatie zijn we uw vakman.

Regenwaterrecuperatie

Vandaag de dag denken we niet meer aan de afkomst van leidingwater. We draaien de kraan open en het water stroomt. Maar dit water is toenemend duurder en de bronnen zijn niet onuitputtelijk. In België is het regenwater gevoelig aanwezig.

Regenwater is - in tegenstelling tot leidingwater - kalkvrij. Vang het op in een waterput en gebruik het zoveel mogelijk als alternatief voor leidingwater. Laat een regenwaterpomp door ons installeren en sluit deze aan op uw wasmachine en toilet(ten).

Contact

We bieden een breed gamma aan oplossingen aan, waarbij uitsluitend beroep wordt gedaan op de meest kwalitatieve producten. Op die manier kan de beste service worden geleverd, die ook op lange termijn zijn nut bewijst. Maak snel een afspraak of kom langs.