Renovatie sanitair in Boom door Stefan Brants sanitair en CV

Net als uw slaapkamer is de badkamer één van de meest belangrijke ruimtes in de woning. Het is een plek waar u tot rust kan komen na een drukke (werk)dag. En wie doet dat niet graag in een mooie, functionele en goed geïnstalleerde badkamer? Stefan Brants sanitair en CV zorgt voor de plaatsing van uw sanitair in Boom.

Deze sanitaire werken voeren we ook voor u uit

  • Herstellen kapotte/verroeste leidingen
  • Vervangen/herstellen lekkende afvoerleidingen

Een badkamer plaatsen is niet altijd zo eenvoudig. Naargelang de grootte van de werken moet u met een aantal zaken rekening houden. Het plaatsen of vervangen van een kraan of badkamermeubel is eenvoudig, maar het installeren van een volledig nieuwe badkamer eist toch het nodige vakmanschap.

Noodinterventies

Voor noodherstellingen wordt voorrang gegeven aan installaties die door ons uitgevoerd zijn. Zoals steeds neemt dit echter niet weg dat wij ook tot uw dienst staan voor herstellingen aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Contact

Voor plaatsing en renovatie van uw sanitair zit u bij ons in Boom aan het juiste adres. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, tijdspanne en meer informatie.